Evanescence LIVE At Msia !!

Assalamualaikum Lagi .. Ok aku tau aku tak datang concert Evanescence and aku terlambat post pasal entry nihh.. Tapi aku akan rasa bersalah kalau aku tak buat entry nih.. So dengan suka cita nya aku menulis pasal entry nihh.. Okeyh FYI concert diorang dah lepas.. And air mata aku masih lagi menitis bila tengok video diorang LIVE kat YTube.. Serious Aku Tak Tipu !!

Kawan aku memang beruntung sebab dia dapat pergi.. Arghh jeles giler.. Macam nak jer aku bawak kereta sendiri pi KL .. Tapi masa tuhh tengah EXAM.. Arghh and kenapa diorang buat masa Weekday.. Susah lhaa nk pergi.. sebab esok nyer hari jumaat, mesti lah ada yang kerja lagi kan.. Lain kalau yang duduk area KL tuhh, takde halangan ..

Tapi memang kecewa lah, sebab kata "Die Hard Fan" tapi concert tak pergi.. Tak macam FAN pun.. hmmmm.. Sedih sangat.. kalau korang ada dekat tempat aku lah kan, memang menangis giler2 !!
Tengok tuhh betapa ramainyer.. 3000 peminat .. WOW !! Serious memang awesome lhh .. jeles aku, patut nyer aku ada selit tengah2 tuh.. grrr :P

And antara lagu yang Amy nyanyi ialah What You Want, Going Under, The Other Side, Weight Of The World, My Last Breath, Made Of  Stone, Lost In Paradise, My Heart Is Broken, Lithium, Swimming Home, Sick, Call Me When You're Sober, Imaginary, Bring Me To Life, Your Star And My Immortal.. perghh semua lagu2 best giler !! my fav pulak tuhh..

Evanescence Arrival


Evanescence Concert


Hope To See you Again EVANESCENCE !!

xoxo

Lets Read :

credit [1] [2] [3]

3 comments:

syakila fatah said...

uishhhhh sian nyer....
lagu sebelum ni lagi bez walaupun lagu yang sama...

Ika said...

bestnye! :D

Cikgu Ma said...

ramainya...

PUSH