BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA

Join KLIK SINI

Senarai Blog Best PILIHAN
Aku pilih blog dia orang, sebab blog dia orang ada info-info and story-story yang best, gempak and simple.. Ringan jer buka blog dia orang.. And last reason, kebanyakkan blogger yg aku pilih nih, yg dah pro.. Diorang ada jugak bagi tips and nasihat2 yg useful untuk budak2 newbie dalam dunia blog, tak lokek ilmu and sporting.. BEST XP


15 comments:

Liesa Azemi said...

Me follow youu :D Blogger pilihan awak comel!

MISS Z BERCELOTEH said...

hai awak...
miss z dtg dari segmen BA...
dtg nak cek blog pilihan awak hehehe...

jom dtg blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/

Nursyamura Faris said...

done follow you...
Follow me back
http://nursyamura-faris.blogspot.com

Nur Fazrina Hadi said...

Follow sini :)

SpidermanHere said...

Terharunya Lina. Thanks awak! Love you :) <3

Eiqa Lyka Vandetta said...

singgah dr segmen yg sama =)

http://eiqavandetta.blogspot.com/

Zamani said...

wlpn tak join, Zam tmpg lalu bw kat sini~ :)

RochelMayMei said...

Dari segmen yang sama.. http://rochellesecret.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html :)

Mieya Atiera said...

Hai. Thanks for the sharing. Btw, jemput singgah ke belog Mieya :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Atika Aula said...

oh..tak sangka. tq ye :)
dah lama saya tak blogwalking, nak update belog pun dah jarang. hehe.
biasa la..student, ada masa bz ada masa tak bz :D

Ayiesha Sani said...

BW kt sini...nice:-)

ary_lee said...

wish me to b on d list soon^^
Nice to know U^^
Harap dapat beri tunjuk ajar untuk budak baru mcm ary^^

*Sejujurnya,itu COPY PASTE^^
Terlampau banyak kali nak kena taip*

Lulu Caldina said...

Semua yang terbaik.. Pandai awak pilih eh ;)  [info]

deno said...

salam perkenalan! deno datang dari blog abgben dan folow sini! yeah!!!

jom ke blog deno, nak tak? (^_^)

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

PUSH