Segmen : Bestnya Blogwalking!

Assalamualaikum korang, semenjak dua-menjak nihh blog nih makin kurang pulak kan Hapdate.. Sorry sesangat.. Internet dekat rumah nih makin direpair, makin rosak, abang2 TM yang datang tuhh pun setakat nak usha aku jer (uwekk) macam tak buat kerja :PP Tapi kali nih Alhamdulillah dapat Hapdate macam normal :)

So kali nih aku ada join satu segmen dari Abang Blogger ni.. Korang visit2 lha ae.. Cantik giler blog dia, design nyer laki pulak tuhh, serba hijau, terang mata memandang,.. Opss ni bukan nak membodek okeyhh, tapi tadi tengok blog dia, memang terang jer.. Uhuii lain lha blog aku gelap gelita jer.. Pas tuhh kurang Hapdate, dah bersawang macam rumah hantu dah.. :PP

Ok Opss lari tajuk pulak.. Jadi kepada yang nak JOIN >click< kalau tak nak, tak per, tak paksa punn.. 

Soalan ??
"Apa pengalaman yang paling best ketika berblogwalking"
Hmmm pengalaman paling best ialah, dapat jelajah blog blogger luar dan dalam negara.. And yg paling best dapat ganjaran nyer balik, iaitu blogger tuhh Follow kita balik.. Hehehe :)

Mangsa TAG !! Fahrid / Dinie / Namee

Tarikh Tutup
15.04.12 - 11PM


4 comments:

Aboy93 said...

WoAh!
Cantik dan kemas blog..
ooowh, tutor dari lyssa..
:)

Tahniah blog kemas dan camtik! :)

Btw terima kasih join segmen ni..

List updated!
:)
http://aboy-ensem.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen-bestnya.html

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

salam..
singgah dr segmen yg sama

http://diaryyeyla.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

Pecinta pink^^ said...

hye awak,,saya singgah blog awak,,dari segmen same..jmput singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/assalamualaikum.html

fatin amalina husna said...

salam ukhuwah..husna dari segmen yg sama..jemput singgah ye..^^V
http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/04/segmen-bestnya-blogwalking.html

PUSH