KUIH RAYA !! PUASA MAKIN HAMPIR !!

Assalam dan salam asar :)


Amacam semua ? Dah ready nak puasa ? Mesti dah ready kan, sebab dah siap siap buat kuih raya lagi. Semua kedai jual kuih/ biskut raya dah buka dah, so senang and tak susah susah nak buat. And senang nak beli sekarang, sebab boleh makan lagi, kalau masa puasa nanti dah tak dapat merasa, tunggu raya je lah baru makan :P


Semestinya dekat sekolah/pejabat korang dah ada yang jual kuih raya kan ? Apa lagi beli lahhhhh, awat nya tunggu-tunggu lagi. Dekat sekolah aku pun dah ada jugak budak jual kuih raya, hmmmm sedap sangat. Nak je aku beli sebekas besar tuhh. Tapi apa kan daya, akak aku tahun ni pulak nak buat kuih raya. EXCITED MUCH !!


Bercakap pasal puasa pulak, tinggal berapa hari lagi nih ?? OMG CEMASS CEMASSS !! Mesti bangung tidur je tak boleh minum/makan :( Sedihh. Tak apa kena kuatkan iman, tahan diri dari melakukan perkara-perkara yang dilarang.


Wellp apa apa pun, thanks for stopping by.. Kalau ada jual kuih raya, pos pos lah cikit ^ ^

KLIK kalau LIKE

2 comments:

Mira Adzlia said...

hihihi....msh mncri sape sudi bg mkn tester biskut raye smpi kenyang :p

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog niechat boxpakjoe x kira k hahah ,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

PUSH