Le Tour De Langkawi !!

Assalamualaikum U Guys !! Sehat ?? Ok aku tak nak ambil tahu pasal tuhh,.. Korang tau tak laluan sekolah aku termasuk dengan laluan untuk Le Tour De Langkawi.. Perghh dengan muka seposen nyer aku bawak phone Samsung Aku..Hihihi aku tau yang cikgu disiplin aku memang dah perasan.. WTH ada aku kesah :P


Tengok betapa selamba nyer aku mengambil gambar.. Ada abang yang serombongan dengan Le Tour De Langkawi tuh cakap "Market giler bawak phone pi skola".. Maybe sebab mse tuhh aku plessing Samsung aku kott (aku tau korang punya lebih mahal.. so shut up :P).. Hihihi
Wo-hooo !!! Go Malaysia !!

xoxo

1 comment:

ahmad said...

hye.. le tour de langkawi lalu di area saya..huhu... jom follow blog sy yer.. thanks

PUSH