Result Mid-Term Exam


Assalamualaikum.. Kepada yang jawab Alhamdulillah yer..


Ok amacam result korang ?? OK ? Nak tahu tak result aku macam mana ? Hahaha itu tunggu lepas Hari Terbuka nanti aku update yer :).


Aku tahu mesti ramai kawan-kawan blogger aku yang masih bersekolah dapat result yang memuaskan kan ? Syukur yer.. Bagi aku soalan mid-term exam tahun ni, macam soalan nak suruh aku mati awal jer. Aku belum kahwin lagi, agak-agak lah cikgu ni pun. Hahaha gurau yer, jangan ambil serious malam-malam macam ni.


Tapi masa periksa tu memang macam Kejutan Budaya betul lah, tak pernah kan pegang soalan SPM, ni tiba-tiba depan mata. Ambekk ko, kosong otak nak menjawab apa ni. Pecah recod, 3 subjek aku FAIL and 3 kali berturut-turut dari awal tahun sampai periksa setengah tahun. "Mak ramai lagi yang gagal, yang lebih dari 3 pun ada" XD


Kelas aku kelas Sains Teknikal, kelas yang bawah-bawah tu pun masih lagi ramai yang lulus, tapi subjek tak susah macam kami lah. Cikgu Fizik aku pun dah naik fade-up sebab setiap kali exam semua FAIL, ada yang markah paling tinggi pun cuma 30-40 jer, majority berbelas-belas jer. Hahaha apa kes lah.


Ok aku pun dah naik bengang nak cakap pasal result ni, kalau korang nak komen sila kan, share segala result korang disini :) Thanks

6 comments:

iyou said...

takpe.. ada banyak masa lagi... org cakap:

"jgn takut utk gagal kalau nk sukses" ^^

iyou said...

takpe.. ada banyak masa lagi... org cakap:

"jgn takut utk gagal kalau nk sukses" ^^

Nurrul said...

Err , buat mid year nie alhamdulillah bnyk dpt credit cuma i subjek nie jaa tak penah lulus2...

*agak2 apa ? :P

dean said...

@iyou betul tuhhh :)

dean said...

@Nurrul apa subjek tuhh ?? nak tahu jugakk.. hekhek

syakila BumBum said...

giler fizik mmg r susah gila nak mati..sape yang boleh survive dalam fizik tu mmg r otak komputer habis..

PUSH