peminat k-pop *middle finger on your face bitches !! 100% FAKER !! ops jangan mara


hahaha .. ada jugak yg nak baca aku punya post entry pasal kenapa aku benci k-pop ..
yelar .. walaupun xde orang yg comment .. tapi tak pe .. aku x kesah pasal die orang tu .. bukan family aku pun . rite ... so ada la kan blogger ni .., bagi  respond dekat aku punya entry ni ..
jom tengok satu persatu ...click gambo yerk kalau x nampak ..

omg .. ada ker laki yg sanggup ngaku diri dia gay .. dah memang kelakuan dia pun macam gay .. terima je la hakikat .. 

what is wrong with u girl .. ada ker pompwan nak kople ngan laki yg berlagak cute ?? well cute-manly xpe .. ni kpop cute-girlie ...ewww nty kople jalan berkople .. nanti x tau mne satu pompwan .. nanty orang ingat LESBIAN !! hahaha xoxoxo

the prob is .. dy orang ni suke blagak cantik .. macam .."aku cantik chu ~" cam tu la .. macam gambo yg ko letak tu .. setakat amek gambo senyap-senyap memang la x cantik .. cuba kalau amek gambo depan-depan .. mula la yg laki kpop nyer tu bego bebeno posing pon dah macam pmpwan ..

aaa sorry .. ade ker aku cakap dia orang BURUH BINAAN ? rasa nyer tak .. standard r kan kat malaysia pakai bibik .. baru tunjuk kemajuan dalam perhambaan ..kahkahkah ,,

sekali lagi sorry .. ada aku cakap dia orang nangis pakai air mata aku ?? adoyai !!! 
and memang susah pun .. rimas r aku tengok laki nangis ,, nampak sangat .. cuma pmpwan2 yg ******** je yg pikir "e'eh cute nyer dy nangis, nak nagis sekali la . uhuhuhuk" .. ee x nampak gentle la kan ..banyak la aku tengok kat hitz.tv tu .. video clip lagu korean .. yg laki nyer nyanyi atas pentas je .. nak meleleh .. cuweeeerrr !!! ada apa ntah kat atas pentas tu sampai nangis ? banyak sangat kot bawang yg aku letak atas pentas tu ...

: haha sopan santun .. tetibe pakai skirt , blouse ,, dress .. lipstick .. adoooii ,, memang sopan sangat la tu ..
: memang la aku tak tahu apa2 pasal kpop .. sebab dia orang tu waste of time !!!
tapi kebanyakan nyer group .. apa kes la kan nyanyi group .. masuk koir la ko laknatullah !!! dah le kafir !!

aku tak payah .. nak korek telinga la .. tapi memang betul dia orang tu sama jer ..suara pun ala2 nk matching ..aku rasa cuma kpop hater jer yg tau apa yg aku maksud kan .. memang tetap sama ..

aku pasal bab2 nak tau nama kejadah haram laknatullah kafir ni mmg malas . sebab tu aku guna internet untuk ngumpat .. kan best ,,, x le kpop laknatullah haram maki KIMAK tu .. sorry aku memang kuang ajar cikit ayat nyer ... and aku terpandang  kejap pasal SHITee (shinee) .. orang menerima cahaya . and aku teringat pasal artis kpop kafir ni tentang illuminati .. yg bermaksud "yg mencerahkan" and ada kena mengena dengan cahaya .."illuminate" .. so jangan sokong sangat kpop ni .. PENGIKUT DAJJAL YG BERMUKA BAJET CUTE NI !!

sorry ae .. penyanyi inggeris "beyonce" yg ko cakap tu .. dy nyanyi miming pun x ler sampai abes lagu macam kpop tu ..ooh ,. aku tau npew dy orang nangis atas pentas .. sebab berpeluh ,,,"omg badan i berpeluh .. sarangtebuanheyo" ... haha

ee'eh apa x kenal nyer die orang ni .. ni musuh ketat orang islam ni .. cuba untuk menyesatkan remaja yg extremely minat kpop sampai x ingat tuhan ..x kn la ko yg pminat kpop pun x kenal .. dah kafir laknatullah ar ko ...  aiiyoook

e'eh ko plk yg lebih .. tapi bagus la kan .. dah tumbuh cendawan kat muka . pas uh pakai baju macam pengemis .. terus je la jadi pengemis .. and kpop pun pupus .. hahaha bagos la ..
oooh and ader aku cakap pasal adek ko ..? adoyaii korang ni obsessed sangat sampai terasa ... ish kalau aku la jadi ko aek ,aku rasa bengang ,, sebab aku bukan tulis pasal adek ko yg sememang nya x popular (sama cam kpop)

aku suka sangat jadi HIPERBOLA !!! and tak yah ler ko nak saman aku .. aku tau group mana yg ada sampai beratus-ratus ahli .. nama nyer "KPOP stink" kot .. e'eh salah plk .. AKB48or47 .. aku terperasan at majalah KLIK .. aku pun tak tahu . apa funtion ahli sampai beribu-ribu ... lagu kan kebanyakan nyer 3-6 minit .. lirik nyer pulak tu .. bapew rangkap jer .. ntah-ntah satu huruf sorang -sorang .. sedihh giler kpop ni .. setakat nak raih book world of record nak dapat nama "group yg pling ramai ahli" .. 

RAIN dari WONDERGIRL dah elok sangat la tu .. semua laki kpop kan FAGGOT !!
kan bagus nyanyi berdiri tegak je macam tunggul .. x perlu la sampai nak nyanyi sampai nak tunjuk dada yg memang flat .. lepas tu dah penat nari ,, miming plk .. selebih nyer menari jer .. xde kualiti.. yg sokong pun orang korea ,.. dh buat live kat tempat sendiri .. pas tu nangis kat situ juga .. haha x kemana la ko .. sedih ,,

aku buat i is tu sebab aku ikut "GloZell" .. comedian pmpwan inggeris yg paling  popular .. and aku letak "s" tu sebab menunjukkan betapa aku HATESSS giler ngan kpop .. TADASSSSS ...

adoyai ..sorry la aek aku terpaksa letak gambo .. sorry haters semua ..
kecik sudah .. bukan nyer hensem sangat pon ... setakat nak tunjuk tetek .. eee
tolong la .., ni ker idol korang .. yg laki suka tayang body macam pmpwan .. dunia dah terbalik ..ish ish .. sesat ni semua ni ..

yla salah kan la ibu dy .. kenapa korea .. klu melayu mesty anak(laki) dy x perlu nyanyi atas pentas nangis sebab terseliuh , pakai baju yang tayang body (tak cukup kain) .. tengok orang kiter .. semua laki sopan jer .. x perlu buat buat sopan macam pmpwan ,, macam laki korea .. tapi sekarang ni kemaruk kpop semakin menjadi-jadi .. selamat ckit jer yg kemaruk sampai nak tubuh kan k-pop malaysia .. klu ramai .. adoyai ... penuh la blog aku dengan entry post yg memaki hamun mak dye orang .. sorry yer cik po'ah ... eh ko kan sewel !!

tolong la aek . aku nak jeles dengan pengikut dajal sial kimak makan babi tuh .. tolong la ,..
xde masa aku nak jeles ,. tapi ni kenyataan .. muka cute ,, suara x sedap .. tapi orang suke .. maknanya orang tengok penampilan .. bukan bakat .. ape la .. ramai yg berbakat ,, tapi x dipilih sebab muke x cute macam kpop ni .. ish ish ish ,, kpop yg diagung-agung kan yerk ... al-quran kat umah tu .. perlu ke sampai nak tampal muka WonderG , SuperJ .. baru nak baca ,,, ? fikirkan la ye

kalau aku xde emotion aku x tulis benda alah ni .. tapi emotional dy orang over-board giler ...
rimas sungguh di buat nya .. aku ulang lagi la ae .. walupon dah tulis banyak kali ,,sorry..
lagi2 emotional atas pentas .. konon nye nak naik kan semangat la .. huhuhu .. semangat kafir nama nyer tu .,. supaya orang2 islam terus menyorak untuk kafir laknatullah tu ..pandai kan kpop ni .. cara dy nak menyesatkan kite ,,dengan lagu ,,lain la macam ady gaga tu ,, lagu die banyak memberi semangat kepada orang yg tertindas ,, macam jessie j .. bagus artis inggeris yg dikatakan bawa unsur jahat ,.. tapi lagu dia membangkit kan semangat ,,

aku marah sebab dia orang berlagak comel .. and berlagak tough .. tolong la aek .. badan bulu pun xde .. nak tayang .. apa la .. x nampak la kan ke-masculine-nan nya tu kan ., tengok artis malaysia laki .. badan tough .. but tetap gentle .. x macam kpop .. badan kudut(tough jugak la kan ,, puji la cikit kan ..) tapi hati cepat leleh ,, nangis .. adoooi ..

tapi posing tangan orang malaysia lain .. ganas .. manly-getle-masculine betul .. x macam korea .. tangan tutup muka .. tapi tubuh badan yg lain .. terngangan jer .. x patot ,,

nmpak sangat dah penat nak tulis ... tulis je la ... tapi memang betul ade yg accesory nyer kalah datin pe'ah ,, adek beradik dengan cik po'ah tu ,... adoii ...

tu la sebab nyer ramai suke kat dy orang ,..kalau muka hodoh mesty xde yg nk ...so sebab tu dy orang buat pembedahan plastik .. sebab dy orang tau .. kalau muka cantik mesty rama suke walupun suara macam hon lori ..

saya malas nak buat kajian sebelum menulis yea .. ntah pape jer .. sebenar nya banyak song title yg merepek dia orang buat .. tapi aku bagi satu jer .. sebab nanty takot ada yg sama kan ngan family or diri dy orang plak .. aku cakap pasal kpop .. sebok selit cerita pasal adek dy yg memang aku x nk knal ..

bgos .. sedo pun diri tu ketinggalan zaman .. 2pm la 2am la .. tu la nme yg aku perasan .. yg first name letter pun ade cuma aku x ingat ... 4minute la .. macam xde jam jer .. ntah pape mencarut korean kpop ni ..

lagi sekali la .. tolong la jangan bagi respond pasal diri ko aek !!! aku cakap pasal FAGGOT laknatullah kimak kafir tu ... dah ler skinny berlagak macam ada muscle jer.. baju dah mcam pmpwan .. x ckup kain .. pakai bra lagi bagus la ko kpop ..

------------------------------------------------------
sorry la yerk kalau x aku nak letak gambo tau .. tapi disebab kan aku x minat .. aku letak cikit jer .. satu pun cukup la

ni reason aku kay ,,and aku sungguh yakin .. kalau boleh nak jer aku tambah2 ...
and sorry .. aku xde langsung ulang-ulang reason yg sama .. buat penat la klu aku ulang-ulang ...
mmg ., mesty klu dah sokong kpop mesty ada yg pikir reason aku weak la .. ntah pape jer .,. tapi stil aku x terima tu .. cukup berani la ni reason aku ... aku bukan blogger yg otai/ popular macam blogger yg bg respond kat aku ni .. klu dy buat respong mesty ramai sokong .. aku cuma blogger biasa .. x memerlukan komen2 orang luar .. setakat nak naik kan nama entry post yg q buat tuh ..
and setau aku aku buat entry pasal "i hate kpop " tu masa sebelum bulan puasa(ramadhan) .. ni jer yg aku terpaksa buat sekarang sebab aku taku terlupa nak "reply" balik respond yg dy bagi ...

ni blog aku .. peraturan aku ..
sesuai dengan respond 2 c: 

3 comments:

Mart Aumi Muslimin said...

hhahaa.. bagus maklumat tu din... lepas ni boleh la aku maki2 adik aku yang fanatik gile korea ni...

dean said...

@Mart Aumi Muslimin NO PROB MAT .. THAT IS MY JOB ..

OM said...

alohh, pnjg sgt entry, mls nk bce ~~

PUSH