Header baru



tengok tu .. header baru saya ..
and kalau korang scroll ke top pun boleh tengok header nyer ..
so SIMPLE and PINKISH LIKE ...

pengakuan seorang lelaki :

AKU LELAKI YANG SUKAKAN DOMO & WARNA PINK . YOU HAVE A PROBLEM WITH THAT, BITCH !

adalah aku tujukan ayat kat atas, dekat blogger ni .. cakap "lelaki yang suka kan warna pink & domo ni PONDAN" .. aku bangkang sebangkang nya .
tengok blog kawan aku ni (sorry yer zuai *klu terbaca entry ni)


sama dengan aku .. like pink .. well mungkin orang respect dia .. sebab blogger OTAI, POWER and RAMAI FOLLOWER ...
klu aku kan mesty orang pandang hina la kan .. well aku tak kesah ..mungkin bukan port aku untuk serlahkan ke-PINKian aku .. hahaha apa kejadah ayat aku membebel ni ..

p/s alang2 aku bagi url blog kawan aku ni , follow la sekali yerk kihkihkih ..

dulu aku punya header macam ni :

aku start buat aku punya blog tema domo .. sebab masa tu budak sekolah aku busy menjual button domo memang chumell sagad2 .. so aku pun buat la tema domo ..saja-saja jer ..

tapi sebelum tema domo , aku buat tema "Ar Tonelico" gameplay JAPAN yg popular dekat PS2&3 :

tengok ni .. tapi kalau korang tengok satu blog masa tu .. memang chuun la .. well chunn bagi aku la .. tak tahu pendapat korang ..tapi masa tu ada sokongan gak dari kawan pasal tema tu .. and ada juga bantahan .. sebab dia orang ingatkan blog GURLx ..omg !! haha .. tak apa la ..tu kesah lama ..


and yang akan datang lepas ni (COMING SOON) ..
tema Lady Gaga pulak .. mesty kapowww la !! 

i'm SO GAGA !!



2 comments:

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

1 - blog anda warne pink dan ade domo
2 - saya suke pink dan domo
kesimpulannya : saya suke blog anda :)

dean said...

@Sharifah Salwa Mohd Jafri

tq .. ada jugak orang yang memahami .. ILYSM

PUSH