penyanyi inggeris popular sebab budak melayu .



well aku rasa ni la lagu yang sekarang nin main di bibir budak melayu sekarang ni ..
aku pun tak tau kenapa la budak ni suka sangat lagu yang ulang2 ni ..

macam Auburn ni [belah kiri] .. lagu yang "All about him"
and Jessie J [belah kanan] .. lagu "Price tag"

its all about him him him ...

i don't need your money money money ...

arggghhh boring la .. banyak lagi lagu baru 2011 .. lagu yang repeat2 ni disukanya ..tolong la .. ketinggalan suda .. 
mungkin senang kot nk hafal lirik .. sebab kan ,, dah lepas korus .. sambung lagi ... him him him
and lagu "Perfect Two" yg dinyanyikan oleh Auburn tu pun ,aku rasa budak2 ni tak kenal sapa penyanyi nya .. sebab lagu tu macam untuk pakwe makwe .. and aku tengok kat FB tu pun ramai pakwe makwe letak lagu tu dekat wall pxwe mxwe sendiri .. ewww much !!


asal aku komplen pasal lagu inggeris ni ? aku sepatutnya komplen pasal kpop la !!
suda tebalik ?

2 comments:

Razil Tahir said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dean said...

@Razil Tahir

tq komen rizal .. uhuhu...

PUSH