AKU CUMA SEORANG BLOGGER

click picture + join

S: Berikan sebab kenapa rakan blogger patut masuk blog korang ?
well jawapan dean maybe dah lali korang baca sebab sama jawapan dengan blogger yang first2 tu , sebab dean nak share something yang dean buat , cam tu la

S: Apakah keistimewaan blog korang?
well tak da la special sangat tapi maybe attract tween yang minat domo kot .. hihihi

S: Beri 1 blog yang senantiasa memberi semangat pada korang untuk terus berblog .
of course lah blog dean sendiri hihi . yang tak berapa otai sangat ni kay


END-

5 comments:

Kancil 8349 said...

datang dari segmen sama...kalau sudi datanglah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

I am...izuan said...

suka blog ni...mujur la ben buat satus segmen..dpaat jugak jenguk/baca/komen/follow blog ni

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

singgah2 la ye?..kalau boleh mintak follow blog saya yang fresh lagi ni

nurul nabila bt medan said...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk.. nanti senang nak baca entry awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

fieda said...

Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

PUSH