CINTA SIBER OH

click pic + join.
hihi dah lama tak join segmen dari BA .,
so hari ni nak join lhaa ,,.

ok start .

pendapat mengenai CINTA SIBER :
klu citer pasal cinta siber ni masti berkait dengan FB, MYSPACE, TWITTER dll.
macam lagu najwa latif - cinta muka buku. *gurau

kelebihan ?
boleh search pakwe and makwe dari luar negara yang muka ala2 Hugh Jackman and JLo hihi ..
ewww*

kekurangan ?
takut nanti kena tipu sebab selalu orang tak letak gambar sendiri ,and mula lah menipu, pas tu dah face2face, tao2 jer lah .


ok ....



10 comments:

aida4eva said...

rasanya mcm byk buruk dr baiknya kot..

pandangan masing2...no offense :)

http://aida4eva.blogspot.com

Yumida said...

sbg org terdekat..if kwn2 kita ade tanda2 begini...jalanlah tanggungjwb kita dlm menasihati mereka

salam ziarah..follower ke 284

dean said...

haah memang ,,

dean said...

@Yumidanasihat pasal aper ?

dean said...

@aida4eva npew nk no offense plk . ada yg x kne ker ?

BiQa HatmiN said...

xnak cinta siber..ayah cairkan cinta kat kampung..please...haha gurau jer

safwanmahzin said...

see my review.....more negative right.

http://thelazy-ism.blogspot.com/2011/10/cinta-siber-oh.html

safwanmahzin said...

see my review.....more negative right.

http://thelazy-ism.blogspot.com/2011/10/cinta-siber-oh.html

fuuyooh said...

Salam kenal..dtg dr blog abg ben..hihi

Kenali saya :)

~ieda~ said...

cinta siber neh da +ve n -ve dia...kita sndri yg kna pndai mnilai 2 semua...btw, jengah n follow cn...naty singgah lah blog ida ya ^_^

PUSH