Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul

jom join contest ni .. click banner
aku ditag oleh cik avocado ..
ok start - -"

1. Warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah

2. Mesti ada blog #kalau tak ada, sign up cepat

3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini

4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa #lelaki dan perempuan

5. Buad satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"

6. Dalam entry tu, tempekkan banner yg ada kat atas skali tu dan linkkan kat url contest ni

7. Tag 3 org atau lebih dan pastikan dorg tahu

8. Lepas buat entry tu, copy url entry korg n then paste kat ruang comment entry contest Aina. Link mcm ni "ainamarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatic direject ;D

9. Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011

senang jer kan nak join .. kalau dah ada kontest of coz ada hadiah ..
nak tao ? pi sini or sini...

tag:


siap, easy rite .. join yer ..


2 comments:

Ct Mawa said...

goodluck :)

Snazzy Naz said...

hmm, thnx tag. tapi link blog tu tak bole buka pun. invited reader jer

PUSH