SEGMEN - BOY VS GIRL


ok, saya join satu segmen hangat ni ,. tegok tajuk ..
ha ..hot kan .. banner pon hot + cute gak orang nyer .. kih3 ..

penganjur nyer :
Abang Khai ... amboi siap abang2 ni *gataiinibudak
and Akak Aydah ... 

ok start entry pasal segmen ni - -"

entry ni bercerita kan pasal habit gegurl *for guy
and habit boboi *for girl
ok .. ni antara habit buruk gurlzzzzah - -"
ha .. ni kalau pasal fashion2 ni memang bukan hal2 lelaki .. tapi maybe kite orang boleh menilai nyer ..
kengkadang aku tengok, sekarang ni kan popular girl pakai shawl tu kan .. macam *berbelit kat leher tu siap berpin kat belakang \*macam biarawati kristian kan ? tiru ae, menyesatkn akidah betul / ..aku cakap *tak rimas ker .. tu kalau masa hot summer panas terik , tak ker berpeluh .. dh kena kat shawl tu kang , tak ker kotor .. haishh pelik aku .. telalu *overdressed lha .. naik rimas aku nengok nyer .. cuba tengok gambar banner yang girl tu *yg boy tu tak yah tengok dia bukan pakai tudung pun .. cuba tengok betul2 , sweet kn .. dia pakai tudung macam tu ,, so simple yet gorgeous .. *hamboii aku puji bukan main agy yer .. berbanding yang pakai lilit macam mumia cleopatra tu .. buat sesak nafas jer ..
habit baik gurlzzzzah - -"?
urmm baik hati kot .. tu jer lha ..
*HAHAHahahahAHhaha


kay enjoy yer .. join ..

3 comments:

:: Khai Artzfar :: said...

yeah..ade gak geng.. trimas banyak2 yer malam ni nantikan keptusan nyer... hehe

dean said...

@:: Khai Artzfar :: wlcm ..

Razil Tahir said...

thinking the same thing... (~,~")

PUSH