aku respect LADY GAGA



wow ,,, lady gaga
aku memang minat betul lagu-lagu dia ,,,
yang ho-ho-hot sekarang ni ,, lagu dia yang bertajuk
"BORN THIS WAY"

lagu nih memang penuh makna ,,
tajuk lagu dia terang kan dah ,,,
and serious lah ,, malaysia pun ramai jugak peminat dia ,,
sampai dia orang buat cover lagi ,,
ha ! tengok nih !



tapi yang buruk (tak berapa buruk sangat)
lagu lady gaga nih banyak sangat perkataan yang buruk*
tengok nih pula !



dan nih jugak !!




WiKi search :

Stefani Joanne Angelina Germanotta (lahir 28 Mac 1986; umur 25 tahun; lebih dikenal dengan nama pentasnya Lady Gaga) adalah seorang pemuzik Amerika Syarikat. Beliau menulis lagu untuk Interscope Records, selain itu dia sendiri juga menyanyi. Mula-mulanya ia menyanyi di kelab-kelab di bandaraya New York.
Lady Gaga terutama dikenal kerana pakaiannya yang provokatif dan ranggi serta pengaruhnya yang besar terhadap selebriti lainnya. Gaya muziknya diilhami oleh para rocker glam seperti David Bowie dan Queen serta penyanyi seperti Michael Jackson dan Madonna. Ia telah menghasilkan dua buah album (satu album dan satu album pakej semula) berjudul "The Fame" (2008) dan "The Fame Monster" (2009).

senarai lagu lady gaga:

  • Just Dance
  • LoveGame
  • Paparazzi
  • Beautiful, Dirty Rich
  • Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)
  • Poker Face
  • The Fame
  • Money Honey
  • Again Again
  • Boys, Boys, Boys
  • Brown Eyes
  • Summerboy
  • I Like it Rough
  • Starstruck (featuring Flo Rida and Space Cowboy)
  • Paper Gangsta
  • Disco Heaven
  • Vanity
  • Dirty Ice - cream
  • Retro Physical
  • Rockshow
  • Wonderful
  • Shake UR Kitty
  • Fever
  • Honest Eyes
  • Christmas Tree
  • Fashion
  • Fancy pants
  • Kaboom
  • No Floods
  • Wonderland
  • Everyone
  • Let Love Down
  • Blueberry kisses
  • Big Girl Now (Featuring Lady Gaga)
  • Telephone(feat Beyonce)
  • Alejandro

tu jer lah ,,

kalau nak apa-apa CHECK THIS !!

4 comments:

GaRy™ said...

hehehe... first tyme jumpa peminat lady gaga kat malaysia...hihi.. semua orang ada minat sendiri yer x?.. respect u coz dare to share ur interest with everyone!! thumb up!! hehe...

dean said...

tq ,,,

Haffiz MohdNoor said...

sya minat je... tp lagu ni bukan dh berbulan lalu ker.. dia ada byk lagu baru.. check about it ok.. :D

dean said...

memang pon , tapi this is my fav ,, and lagu dia yang palig top la klu kat utube uh ,,

PUSH