Muscle Daddy yang hot dekat Fb


nama ?
aku pun tak tahu apa nama Daddy ni ,,
ha,, tapi orang yang add dia semua panggil dengan gelaran daddy@ayah
and whatever la ,,

and ni bukan sugar daddy or whatever ,,
and bukan daddy aku ,,
kuang-kuang ,,,

so ,, daddy ni (aku pakai nama daddy je lah ae) bodybuilder (HOT !)
aku pun tak kenal sangat la ,,
tapi aku nak cerita kan betapa popular nya daddy ni ,,
kalau korang tengok dekat FB dia ,, ada ramai giler friend ,,
so aku tak pelik la ,, orang terkenal mesti ramai peminat ,, macam daddy ni ,, lebih kurang macam bodybuilder yang terkenal juga la ,,

hihi ,, aku ni melebih-lebih pula ,,
and anak-anak dia and adik-beradik dia juga ramai ,,
cehhh ,, dia orang masuk kan jerk dalam family list ,,



well can't argue with that ...

2 comments:

GaRy™ said...

body builder = banyak peminat?..okeh2...take note...hahahaha..

dean said...

@GaRy™amboi siap ber-note-note nih ,, berminat ker ??

PUSH