SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA...



CLICK PICTURE TO JOIN !
SORI YERK ,, JOIN PLAK ???
BOLEYH X ??

DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA KERANA ...

blog nih antara teman dean yang setia ,, "dia" x pernah melawan cakap dean ,,
dia ikot jerk cakap dean ,,
hihihihi ,, BFF dengan blog sendirik ,,,selekeh jerk ,,,
ok ,, dengan berblog nih dpt selamat kan dunia nih ,,, dari pada macik2 kat luar sana uh bergosip ,,, ntah pape ,, mengeluar kan haba and carbon dioksida dari mulut diorag ,, lbeyh baik bergosip dlm blog nih ,, pada masa yg sama ,dpt mengurang kat carbon dioksida dan haba ,,, and dpt share gosip2 nih dengan blogger yg laen ,, and bertukar2 gosip ,,, HA !!!
btoi tak blogger2 kat luar sana uh ,,??

SHARIN' IS CARIN' !!

7 comments:

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

UpProfits said...

Abg Ben ajak jenguk Blog Geng Hijau nih! hehe

UpProfits Latest Entry : Artis vs Bloggers | Cari pasal atau Publisiti Murahan?

solomolo said...

singgah sebelum segmen tutup...
happy blogging...
[^_^]

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan...
singgah dari blog BA...

da join yg semalam punya... hari ni cuma nak melawat blogger hijau... hee

,happy blogging...(^^,)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
dan Pemes Versi Nadh


rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

datang ziarah dari dunia kehijauan blog segmen enche ben~

pakcik reader baru blog ni. berminat nak tahu perkembangan entri dan blog .maka pakcik follow. jemput singgah dan follow jika sudi~

oh..guna blog sebaqgio medium untuk berkongsi rasa..hehe =)
takpe.asalkan berhati2 ok


jom berbalas singgah menyinggah berkongsi ilmu, pendapat dan cerita ;)

ni entri pakcik~
cuma nak sampaikan..

kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit Arthritis. tu belum campur osteoporosis tau.

isu maki hamun berubah menjadi mengumpat

terima kasih. update2 selalu ;)

Farid Ahmad™ said...

Salam kenal. Jemput singgah blog ciput saya :)

http://rilek-sat.blogspot.com/

PUSH