dah give-up



sejak dah fail sejarah ni ,,
aku dah give up dah ,,

aku dah hilang rasa confident ,,,
rasa nak mencuba sesuatu .. whatever la ,,
memang dah takde semangat dah ,,
ni pun aku punya entry semua pendek-pendek je

and sebenar nya aku masih tak ada mood ..
tapi aku kene juga update ,
bagi blog aku wake-up sentiasa ,,



TUHAN tak adil !!

2 comments:

GaRy™ said...

setiap apa yang terjadi ada sebab & hikmahnya... 'kulla syai'in sababa'..
belajar la berdiri semula & berhenti menyalahkan keadaan...

ain revival said...

Allah itu Maha adil laa,,bukan ape yang terjadi salah kita sendiri ataupun Tuhan nak bagi ujian dekat kita..

sekali gagal x bermakna gagal utk selama2nya.. never stop, never give up~

PUSH