BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT

click picture "JOIN"
so after jerk tengok abg ben buat segmen nih kn ,, mcm best plk ,,, so tag along jerk la kan ,, SAYA MAU JOIN
my fav cartoon character :
"CANDACE FLYNN"
suka sangat carakter cartoon nih tau ,, carakter cartoon ni dari cerita "Phineas & Ferb" ,,, mmg best , korg tengok la yerk kat Disney Chanel ,, mmg lawak giler ,, cartoon ni cerita kan tentang 2 adek beradik lelaki yg suka nyakat akaknya (gambar) dengan membina sesuatu yang pelik setiap ary ,, so akaknya pula akan cuba untuk menangkap adek2 dan menunjukkan kepada maknya bahawa adek2 nya membina sesuatu yg peli setiap ary ,, tetapi gagal ,, lebih kurg cam uh la sinopsis citer nyer ,, tp x kn la tiap episode cam uh jerk ,, ooh and dye org jugak ad house pet "platypus" yg bernama "Perry" ,, yg merupakan "Secret Agent",, and lagi satu bnde yg best pasal carakter cartoon nih ,, suara latar nya adalah "Ashley Tisdale" best giler ,,, my fav singer ,,, yhooo!!
*sebenr ny bnyk agy carakter carton nak citer tp ckit dulu r ,,,

arghh i hate this cartoon character :
eee benci tol aku dengan binatang nih ,, dalam catoon ap pon aku x tau ,,,
tp apa2 pon mmg aku benci carakter kartun nih ,,,
dah malas nak tulis panjang2 kat carakter nih ,, xde bende yg menarik lorhhh ,,,,

SUPERHERO@SUPERHEROIN
SABER
carakter cartun anime ,, mmg power ,,, dari citer anime "Fate/Stay Night"  best ,,, klu korg ad astro and animax korg tengok la erk ,,, mmg terangkat ,, q pilih carakter nih bb dy dengn tuan nya berusaha untuk selamat kan dunia dgn mncari "Holy Grail" yg mmg dicari2 oleh para2 "Master" dan "Servent" ,,, dy org nih mmg ad magic ,, uhhuhuhuhuhu tu lah yg q suka ,,, lbeyh kurg macam sorcerer gak la kn ,, tp lbeyh bnyak kepada pedang and might ,,, klu magic jerk ssh r nak kne ingat jampi2 ,, kuing3 .,,,



yui~







3 comments:

Fuuyooh said...

salam kenal.. datang dari blog abg ben.. hehe

chubby-girlz said...

tq singgah and jenguk blog saya yang x lawa nih (rendah diri konon) ,,
jijijiji

fRaMe+LenSeS said...

menarik la. ehhe

PUSH