Bibir seksi Shahir berkudisSELEPAS teruk dikecam ekoran tidak muncul dalam sebuah konsert tidak lama dahulu, tidak banyak isu tentang Shahir diperkatakan.
Hendak dijadikan cerita, Shahir yang baru-baru ini menang gelaran Artis Baru Paling Popular, Anugerah Bintang Popular (ABP), terlibat dengan satu sidang media filem lakonannya, Karak di ibu negara.
Habis sahaja majlis, macam biasalah wartawan dan jurufoto akan menjemput artis yang hadir untuk acara bergambar. Sewaktu tiba giliran Shahir, dia tiba-tiba enggan gambarnya dirakam dengan alasan bibirnya tak ‘bersedia’ dan ada sedikit ruam kerana terkena jangkitan.
Tapi bila semua wartawan naik hantu minta gambarnya diambil juga, barulah Shahir kata okey.
“Ish, penat aku layan si Shahir tu Va, mengada-ngada, bibir terkena jangkitanlah, macam-macam lagi.
“Katanya kena jangkitan selepas malam ABP sebab tersalah solekan. Setahu aku solekan ABP semuanya ditaja oleh SimplySiti.
“Tapi bila aku risik-risik, seorang wartawan yang hadir pada ABP pernah tanya dia pasal masalah bibirnya itu.
“Masa kat ABP, Shahir kata sudah dua tiga hari dia mengalami jangkitan di bibir,” getus teman Diva, si Ikal Mayang dengan muka tak kuasa.
Bagi Diva, kalau sakit atau takut nampak tak cantik dalam gambar, jangan datang majlis sidang akhbar, sah-sah kat situ ramai jurufoto media.
sumber>
kosmo!No comments:

PUSH