Bubble Tree khemah VVIP


BUBBLE Tree bakal memenuhi permintaan orang ramai yang ingin merasai pengalaman tidur di bawah bintang dan terjaga sehingga matahari terbit.
Setelah penat, penggunaan rumah mudah alih (khemah) boleh diibaratkan sebagai aset paling penting untuk dijadikan sebagai tempat berteduh dan berehat.


Oleh itu, pemilihan khemah yang bersesuaian perlu diberi perhatian agar waktu pengembaraan tidak disia-siakan begitu sahaja.

Produk khemah pasang siap, Bubble Tree yang berharga sekitar RM29,700 hingga RM56,100 (bergantung kepada model) pastinya memberi keselesaan umpama anda sedang berada di dalam khemah lima bintang.

Ia diperbuat daripada bahan-bahan fabrik kalis air dan tidak perlu disambungkan kepada sebarang rangka tiang sokongan, selain amat sesuai digunakan di mana-mana lokasi tapak perkhemahan.

Istimewanya mengenai khemah ini, ia didatangkan dengan set sofa, katil, lampu elektrik dan kusyen mini yang mampu memberi pengalaman luar biasa ketika bermalam di bawah bintang-bintang.

Warna lutsinar yang diguna pada Bubble Tree membolehkan pengguna menikmati pemandangan 360 darjah waktu malam dan siang secara maksimum tanpa perlu keluar dari khemah berkenaan.

Ada juga model yang direka dengan lantai kayu dan secara khusus untuk kegunaan di pantai dan rimba.

Khemah Bubble Tree hanya perlu dipam dengan pengepam udara elektrik yang dibekalkan.

Pengepam udara itu juga didatangi dengan penuras udara yang menyebarkan udara segar.

Ia juga berfungsi mengekalkan tekanan udara dalam bentuk gelembung buih.

Pereka Bubble Tree yang berasal dari Perancis, Pierre Stephane Dumas berkata, khemah mewah Bubble Tree dihasilkan daripada konsep idea bola Zorbing.


sumber>No comments:

PUSH